همه آهنگ ها

مایکروسافت Windows Live و Media Center را در نسخه های نهایی ویندوز 8 حذف خواهد کرد

کمپانی مایکروسافت بتازگی در آخرین اخباری که در وبلاگ رسمی ویندوز 8 منتشر کرد خبر از کنار گذاشتن یک سرویس و محصول قدیمی خود در نسخه نهایی ویندوز 8 داد.ویندوز لایو از سال 2005 تا کنون در بیشتر مجموعه سرویس و نرم افزارهای مایکروسافت استفاده شده است،اما با توجه به دلایلی که در وبلاگ رسمی مایکروسافت منتشر شد بیشتر قابلیت های این سرویس نمیتواند دوباره در ویندوز 8 مورد استفاده قرار گیرد.مایکروسافت تصمیم گرفته است برای داشتن مجموعه ای از نرم افزارهای مبتنی بر سرویس های ابری که دارای ویژگی های ادغام پزیری بیشتر و قرداد های نام گذاری ساده تری میباشند Windows Live را در نسخه نهایی ویندوز حذف کند.

به طور مثال سرویس های مانند Windows Live Messenger، Windows Live Calendar و حتی Windows Live Mail در ویندوز 8 جای خود به نرم افزارهای ساده ای همچون Messenger, Calendar و Mail داده اند،لازم به ذکر است که سرویس هایی همچون Hotmail مانند گذشته به کار خود ادامه میدهند اما همه این سرویس ها تحت یک سرویس واحد به نام Microsoft account فعالیت خواهند کرد و کابران قادرند از این اکانت در سوریس های همچون Xbox Live و zune استفاده کنند.

در جدول زیر میتوانید تفاوت های سرویس و نرم افزارهای جدید مایکروسافت در ویندوز 8 و ویندوز های قبلی مشاهده کنید:

اطلاعات بیشتر در مورد این تغییر و تحولات را از اینجا مشاهده کنید.

علاوه بر سرویس Windows Live مایکروسافت در پست دیگر وبلاگ خود اعلام کرد که ویندوز 8 به طور پیشفرض دارای نرم افزار Media Center نخواهد بود و همچنین کاربران نمیتوانند فرمت های ویدیوی دی وی دی،بلوری و TV را از طریق نرم افزار محبوب مدیا پلیر ویندوز نیز اجرا کنند.این کمپانی اعلام نمود کاربرانی که علاقه مند به استفاده ویندوز مدیا سنتر به طور پیشفرض در ویندوز هستند باید از نسخه حرفه ای ویندوز 8 (Windows 8 Pro) استفاده کنند که این یعنی پرداخت هرینه اضافی برای استفاده از این نرم افرار.

این سیاست مایکروسافت علاوه بر کاهش هزینه و سود آوری برای این شرکت میتواند شروع یک روند پایان پذیر تدریجی برای مدیا سنتر باشد چرا که اکثر کاربران امروزه میتوانند بدون پرداخت هزینه از نرم افزارهای قدرتمند رایگانی همچون KM Player برای اجرای فرمت های ویدویی استفاده کنند.باید منتظر ماند دید که آیا کاربران،ویندوز مدیا سنتر پولی را به نرم افزارهای رایگانی و پولی قدرتمند تر موجود در بازار ترجیح میدهند و یا اینکه این حرکت مایکروسافت میتوانند یک تیر خلاص برای این نرم افزار باشد.

اطلاعات بیشتر را از اینجا مشاهده کنید.

منبع:فارس 98

(1) ویندوز 8 - ویکیپدیا دانشنامه آزاد
ویندوز 8 - ویکیپدیا دانشنامه آزاد

(2) مترو ویندوز
دسترسی به فروشگاه نرم افزار و برنامه های مترو ویندوز 8 برای

(3) مایکروسافت ویندوز 10X را برای دستگاههای
مایکروسافت ویندوز 10X را برای دستگاههای مجهز به یک نمایشگر هم

(4) ویندوز ویستا - ویکیپدیا دانشنامه آزاد
ویندوز ویستا - ویکیپدیا دانشنامه آزاد

(5) دلایلی برای مهاجرت نکردن به ویندوز 10
دلایلی برای مهاجرت نکردن به ویندوز 10

(6) تغییرات و قابلیتهای جدیدی که ویندوز 10
تغییرات و قابلیتهای جدیدی که ویندوز 10 موبایل با دریافت

(7) مایکروسافت بایگانی ویندوز سنتر
مایکروسافت ویندوز 10 را به منوی Start جدید مجهز خواهد کرد به نظر می رسد که مایکروسافت ویندوز 10 را به منوی Start جدید تجهیز خواهد کرد و سر انجام قابلیت Live Tiles را از این سیستم عامل حدف خواهد کرد.

(8) همهچیز درباره ویندوز Core OS آینده
همهچیز درباره ویندوز Core OS آینده سیستم عامل مایکروسافت - زومیت

(9) دانلود Windows 8.1 Pro with Media Center Enterprise x86
بسته ویندوز 8.1 نسخه مدیا سنتر و اینترپرایز به همراه جدیدترین آپدیتها Microsoft Windows 8.1 Professional with Media Center Enterprise x86x64 Integrated Latest Updates

(10) ویندوز 8.1 پرو به همراه مدیا سنتر - Windows 8.1 Pro with
دانلود ویندوز 8.1 پرو به همراه مدیا سنتر. Windows 8.1 Pro with Media Center June 2017 . Windows 8.1 نسخه تکامل یافته Windows 8 میباشد که در سال 2013 عرضه شد. از مهمترین تغییرات این ویندوز میتوان به این نکته اشاره کرد که به دلیل عدم استقبال کاربران از

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 × دو =

دکمه بازگشت به بالا